2019 NASA Nationals DNN Motorsports Schedule

SCHEDULE (Mid-Ohio Sports Car Course – Eastern Time Zone)

(Live feed can be found at NASA Champs website HERE or use the RaceHero app. HERE)

Thursday, September 19, 2019
TEST DAY (Honda Challenge 4 = Group 3)
7:30 a.m. – 8:00 a.m. Mandatory Driver’s Meeting (Super Pavilion)
9:10 a.m. – 9:30 a.m. Group 3 Test Session 1 (20 minutes)
10:40 a.m. – 11:00 a.m. Group 3 Test Session 2 (20 minutes)
12:10 p.m. – 12:35 a.m. Group 3 Test Session 3 (25 minutes)
3:15 p.m. – 3:40 p.m. Group 3 Test Session 4 (25 minutes)
5:05 p.m. – 5:30 p.m. Group 3 Test Session 5 (25 minutes)
5:30 p.m. – 5:45 p.m. Dyno Appointment (Dyno B) A Car #38
6:30 p.m. – 7:30 p.m. Mandatory Racer’s Welcome Meeting (Super Pavilion)

Friday, September 20, 2019
QUALIFYING DAY (Honda Challenge 4 = Group F)
9:30 a.m. – 9:50 a.m. Warm Up (20 minutes)
11:50 a.m. – 12:10 p.m. Qualifying #1 (20 minutes)
4:00 p.m. – 4:25 p.m. Qualifying #2 (25 minutes)
6:30 p.m. – 8:30 p.m. Toyo Tires Party/Dinner (Super Pavilion)

Saturday, September 21, 2019
QUALIFYING RACE DAY (Honda Challenge 4 = Group F)
1:55 p.m. – 2:15 p.m. Warm Up (20 minutes)
3:55 p.m. – 4:25 p.m. Qualifying Race (30 minutes)
6:30 p.m. – 8:30 p.m. Toyo Tires Party/Dinner (Super Pavilion)

Sunday, September 22, 2019
NATIONAL CHAMPIONSHIP DAY (Honda Challenge 4 = Group F)
8:00 a.m. – 8:20 a.m. Hardship Practice (20 minutes)
10:15 a.m. – 11:00 a.m. Championship Race (45 minutes)

Advertisements

Cars are on their way to Ohio!

Four West Coast Honda Challenge 4 cars will make the 2,300 mile trek to Mid-Ohio to battle East Coast teams at the 2019 NASA National Championships presented by Toyo Tires.

Team Bean & Dog Racing and Team Double Nickel Nine Motorsports have joined forces to represent the West Coast at the 2019 NASA National Championships at Mid-Ohio Sports Car Course. It will be an East-West battle in Honda Challenge 4 this year and DNN Motorsports is hoping to come out on top (of course). Steve Peterson (driver of the number 23 Honda CRX) is doing the long haul duties pulling the DNN Motorsports trailer. The Double Nickel boys will fly in Wednesday to unload into Garage 4 at Mid-Ohio and prepare for a full day of testing on Thursday.

DNN Motorsports Prepares For Mid-Ohio

DNN Motorsports is in full prep mode getting the cars ready for the 2,300 mile tow to Lexington, OH, to take on the 2019 NASA National Championships. The team wants to keep the winning streak alive! Article at The Register on the team preparing for the Nats can be found HERE.

2018 Honda Challenge 4 National Champions (Circuit of the Americas)

2018 Honda Challenge 4 SoCal Regional Champions (Mutiple Tracks)

2017 Honda Challenge 4 Western States Champions (Thunderhill)

2016 Honda Challenge 4 Western States Champions (Buttonwillow)

LIVE COVERAGE

For those who would like to view the live video feed from the event click this link HERE.

Honda Challenge Victory and New Track Record At Buttonwillow

 

Rob Krider breaks the track record and wins Round 3 of the NASA So Cal Honda Challenge 4 racing series at Buttonwillow Raceway Park on April 6, 2019.

The Double Nickel Nine Motorsports racing team had an outstanding weekend with NASA at Buttonwillow with Rob Krider winning the Honda Challenge 4 race on Saturday, Keith Kramer and Rob Krider finishing second in E3 during the WERC three hour enduro Saturday night and then Keith Kramer bringing home the final podium of the weekend with a 3rd place in Sunday’s Honda Challenge Race. The pit crew was flawless and the cars were fast both day and night. Great weekend! Click HERE to read the article in the Napa Valley Register or click HERE to read the article in the Sanger Herald.

Keith Kramer double stints into the night during the WERC 3-hour enduro.